Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Skirt Ms. Skirt
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Xiamen The Answers Trade Co.,Ltd.

sadaya
  • sadaya
  • Title
sadaya
  • sadaya
  • Title
  • panas Produk

Tentang Kami

Xiamen The Jawaban Trade Co, Ltd. Spésialisasi dina produksi cetakan komérsét karét silikon, cetakan suntikan plastik sareng cetakan LSR, sareng ngahasilkeun karét silikon, karét, plastik sareng produk karét silikon dumasar kana 2D gambar gambar tilu diménsi sareng conto: 2, sapertos controller jauh, mesin POS. , telepon, konci cetak sareng sagala rupa cincin pengedap, mobil, alat rumah tangga (kamar mandi), beungkeut Silicone dina alat médis, nyemprot, ukiran sareng industri éléktronik.

  • Produk anyar
Kirim surélék Panalungtikan Kiwari