Komunikasi karo Supplier? Supplier
Skirt Ms. Skirt
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Xiamen The Answers Trade Co.,Ltd.

Kabeh
  • Kabeh
  • Title
Kabeh
  • Kabeh
  • Title
  • Produk Panas

Babagan awake dhewe

Xiamen Wangsulan Trading Co, Ltd Spesialisasi produksi cetakan kompresi karet silikon, cetakan suntikan plastik lan cetakan LSR, lan ngasilake produk karet silikon, karet, plastik lan produk karet silikon miturut 2D gambar lan conto desain telung dimensi, kayata: pengontrol remot, mesin POS , telpon, kunci printer lan macem-macem cincin pengedap, mobil, peralatan rumah tangga (jedhing), ikatan Silicone ing peralatan medis, nyemprot, ukiran lan industri elektronik.

  • Produk anyar
Kirim Enquiry Saiki